Cele 1500 de bilete suplimentare puse in vanzare pentru concertul Metallica s-au epuizat deja, informeaza organizatorii.

Dupa ce concertul Metallica a fost anuntat oficial ca fiind sold-out, biletele pentru acest eveniment au inceput sa se vanda la preturi exorbitante pe “piata neagra”, numerosi fani plangandu-se de situatia
aparuta. Pentru a contracara aceasta problema, Emag!c Entertainment si managementul Metallica au decis rearanjarea pozitiei scenei, astfel incat sa fie posibila suplimentarea numarului de bilete.

Biletele care au fost puse in vanzare la ora 00.00 pe MyTicket.ro si de dimineata in magazinele Diverta, s-au vandut in mai putin de 15 minute!

Alaturi de show-ul Metallica care va avea loc la Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni, in data de 23 iulie, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai cuprinde concertele Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, precum si B’ESTFEST pe 4, 5, 6 si 11 iulie (B’ESTFEST AFTERSHOCK).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.