Transparenta. Vedeta s-a lasat fotografiata in ipostaze sexy pentru prima data de cand si-a scos implanturile mamare

O clienta fidela a clinicilor estetice pe vremuri, Oana Zavoranu pare sa fi decis ca, pana la urma, tot calea naturala este cea mai buna.

Vedeta a renuntat definitiv, in urma cu cateva saptamani, la implanturile mamare cu silicon, asta dupa ce incercase mai intai o micsorare, iar de curand a acceptat si propunerea de a fi protagonista unui pictorial pentru o revista destinata barbatilor. Aflata, probabil, intr-o perioada de schimbare, Oana a umblat nu doar la silicoane, ci si putin la imagine. Ea a solicitat publicatiei ca pictorialul sa fie unul sexy, dar pe modelul "cuminte", motiv pentru care a pozat in tinute albe.

Se pare ca renuntarea la corsetele negre rock are legatura si cu planurile de viitor din cariera ei muzicala, la care nu a renuntat, se pare, desi nu s-a ocupat aproape deloc de promovarea primului ei album.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.