ARATOS. "Briliantul" demonstreaza ca inainte de Europene etaleaza o forma fizica de invidiat Sexy. Atacantul a fost fotografiat dezbracat in timp ce se afla pe balcon, in cantonamentul de la Mogosoaia
Cu cateva zile inainte de plecarea la Campionatul European de fotbal, Adrian Mutu a fost surprins de paparazzii Ciao! in ipostaze care nu fac decat sa confirme ca isi merita pe deplin statutul de cel mai sexy "tricolor". Aflat in cantonamentul "nationalei" de la Mogosoaia, atacantul s-a dovedit la fel de vulnerabil in fata camerelor foto, fiind surprins cu garda, pardon, cu prosopul jos. Relaxat probabil dupa un antrenament, Adi a iesit pe balcon, sa vorbeasca la telefon, infasurat doar de la brau in jos intr-un prosop alb. S-a dovedit ca tinuta astfel improvizata nu a fost tocmai o idee foarte buna, intrucat paparazzii Ciao! s-au aflat pe faza si au prins inclusiv momentul in care prosopul a alunecat, dezvaluindu-l pe jucator in toata splendoarea sa si... in toate tatuajele.

Cadrele surprinse, publicate in intregime in cel mai recent numar al revistei Ciao!, au dezvaluit ochiului curios al camerei nu mai putin de 11 desene imprimate pe trupul fotbalistului Fiorentinei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.