Nominalizata la categoria "Cel mai bun hip-hop", baietii de la B.U.G. Mafia nu vor mai participa la Premiile Muzicale MTV, in urma unei neintelegeri iscate intre ei si postul muzical. Mai mult, hip-hop-erii declara ca videoclipurile lor nu vor mai rula la aceasta televiziune.

Marul discordiei este difuzarea unei piese asupra careia se convenise sa fie scoasa din program si data pe post cand incepea campania ei de promovare.

Tataee isi anunta fanii: B.U.G. Mafia nu va participa la MTV Romanian Music Awards si nici nu veti mai putea vedea clipurile trupei noastre pe MTV pana in momentul in care ne vom rezolva problemele cu aceasta televiziune. In cadrul emisiunii 'MTV Live>> a fost prezentata inregistrarea integrala a piesei 'Strazile>>, in ciuda faptului ca a existat o specificare foarte clara si repetata facuta domnului Giovanni Francesco, angajat al MTV Romania si producator executiv al evenimentului respectiv. Solicitarea noastra era ca piesa 'Strazile>> sa fie exclusa din difuzarea pe post a concertului pentru motivul, evident, de altfel, ca ar influenta contractele pe care B.U.G. Mafia le are cu Media Services si Media Pro Pictures", incheie Tataee.

MTV-UL NU STIE NIMIC

Giovanni Francesco, Director Muzical si Relatii cu Artistii al MTV Romania, ne-a declarat: "B.U.G. Mafia nu a intrat niciodata in calculele noastre pentru a canta pe scena, la premii, nu s-a pus problema de asa ceva. Si, din cate stim noi, nu a existat nici o cearta... Chiar suntem curiosi sa stim motivul acesteia, pentru ca noi pana in acest moment nu am stiut ca ne-am 'certat>> cu baietii de la B.U.G. Mafia", incheie acesta.

MAFIA NU MAI CANTA

Caddy ne-a povestit: "Dupa concert l-am sunat aproape in fiecare zi pe Francesco sa-i amintesc ca trebuie sa scoata piesa si sa-i spun ca vreau sa vad materialul inainte de difuzare. El ne-a dus cu vorba si concertul a fost difuzat integral pe 12 martie. Greseala noastra a fost ca n-am semnat nimic si ne-am bazat pe intelegerea verbala". Boss-ul de la Media Services, Dan Popi, le-a atras atentia celor de la MTV sa nu mai difuzeze piesele B.U.G. Mafia pana la rezolvarea conflictului. Acest lucru nu s-a intamplat, iar concertul de la Bacau a fost difuzat pentru a doua ora in aceeasi forma. Caddy ne-a mai spus ca, dupa incident, au incercat sa dea de reprezentantii MTV-ului pentru a le cere socoteala. In urma cu mai putin de doua saptamani, au reusit sa se intalneasca pentru a clarifica problema. Pretentia hip-hop-erilor a fost sa primesca 300 de spoturi publicitare de la MTV. Reprezentantii televiziunii au refuzat, pe motiv ca piesa n-a durat decat un minut si jumatate. Moment in care cei patru mafioti s-au ridicat de la masa negocierilor si au plecat.

Tot de la Caddy stim ca, initial, trupa trebuia sa urce pe scena de la Sala Palatului pentru a canta o piesa. La fel si protejatii lor, baietii de la M&G. Dupa aparitia neintelegerii rappe-rii au refuzat sa mai cante. Zilele trecute au aflat ca din cauza conflictului lor, M&G-ul nu mai are ce cauta pe scena Premiilor.

"Eram dispusi sa ne impacam mai usor, dar dupa ce ne-ai spus ca MTV-ul nu recunoaste nimic, pretentiile cresc. Acum este cuvantul nostru impotriva cuvantului lor, ca si in cazul problemei cu fosta La Familia, de altfel. Acum nu mai dam inapoi", declara Caddy.

Dan Popi a retransmis catre MTV avertismentul de interzicere a difuzarii oricarei piese B.U.G. Mafia pana la solutionarea conflictului.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.