Se pare ca pana la urma Paul Newman chiar sufera de cancer. Si astfel zvonurile se confirma. Actorul de 83 de ani se lupta de mai multe luni cu necrutatoarea boala si acum cateva saptamani chiar a fost nevoit sa se retraga de pe platourile de filmare.
Tocmai incepusese sa regizeze o productie dupa „Soareci si Oameni” al lui John Steinbeck.
Publicatii americane citeaza prieteni de-ai actorului care spun ca acesta sufera de cancer la plamani. Fumatorul inrait a fost diagnostocat la Centrul medical Sloan-Kettering, din New York. Spitalul se afla la doar cateva ore de condus de la casa actorului din Connecticut unde locuieste cu sotia sa, Joanne Woodward. „Se stie deja de cateva saptamani bune ca este grav bolnav, insa cei apropiati sunt foarte protectori si nu vor sa spuna prea multe”, a marturisit un prieten de-al actorului pentru publicatia National Enquirer.

Newman a negat zvonurile ca ar suferi de cancer atunci cand aceasta ipoteza a fost inaintata in luna martie dupa ce a lipsit de la propriul eveniment de caritate. In aceeasi luna a anulat si o aparitie in emisiunea lui David Letterman,


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.