LifeStar 9 Iunie 2008 01:55
Sambata a fost o zi deosebita pentru creatoarea de moda Nora Balanica. Ea s-a casatorit intr-un cadru de basm cu medicul ortoped Vasile Durta. Nasii, Rodica si Constantin Cerbulescu, le-au facut mirilor o surpriza deosebita, punandu-le la dispozitie o caleasca alba, care sa-i duca de la biserica la Palatul Bragadiru, unde a avut loc petrecerea

Sambata, 7 iunie, creatoarea de moda Nora Balanica a spus “Da”, in fata ofiterului starii civile. Alesul inimii sale se numeste Vasile Druta si este un medic ortoped de succes.

Cununia religioasa a avut loc la Biserica Kretzulescu din Capitala, iar nasii cuplului au fost Rodica si Constantin Cerbulescu.

La iesirea din biserica, cei doi miri au fost asteptati de o caleasca alba, care i-a transportat pana la Palatul Bragadiru, unde a avut loc cheful. Nora a purtat o rochie de mireasa de culoare crem, creata de buna sa prietena Laura Olteanu, pantofii au fost lucrati cu maiestrie de Mihai Albu, iar sotul sau a imbracat un costum din lana si matase.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.