LifeStar 9 Iunie 2008 01:37
Vedete. Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au fost printre putinii care au fost recunoscuti de cei aflati la intrarea in Palatul Stirbei
Mihai Petre si Elwira Duda, unii dintre cei mai titrati dansatori profesionisti, s-au cununat sambata religios la Biserica Domnita Balasa din Bucuresti. La nunta au fost prezenti toti elevii de la Scoala de dans unde cei doi predau, iar parintii Elwirei au venit tocmai din Polonia, tara de origine a miresei, pentru a fi alaturi de fiica lor. In Palatul Stirbei, locatia in care s-a sarbatorit nunta juratului de la "Dansez pentru tine", accesul s-a facut, culmea, pe baza de buletin de identitate. Numele invitatilor, in marea lor majoritate coregrafi si dansatori, au fost confruntate cu cele mentionate pe lista intocmita de cei doi miri. Sosite din Polonia, rudele miresei nu au putut fi recunoscute la intrarea in palat, insa, nu acelasi lucru s-a intamplat cu Andreea Marin si Stefan Banica Jr., singurii care nu au avut nevoie sa se legitimeze.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.