LifeStar 9 Iunie 2008 01:32
Dupa sute de concerte incununate cu succes, datorate in mare parte pieselor de pe albumul "Made in Romania" si a celor incluse pe coloana sonora a telenovelei "Inima de tigan", Connect-R pune punct, pentru moment, colaborarii sale cu Lori
Solistul, care pana mai ieri era nelipsit din concertele Loredanei, s-a decis sa intrerupta colaborarile cu alti cantareti, indiferent de renumele acestora.

Chiar daca este vorba de Loredana, Alex, Matteo, Arsenie (ex O-Zone) sau Smiley, acesta refuza sa-si mai alature imaginea cu alti cantareti pana nu se impune solo pe piata muzicala. "Am luat o pauza cu Lori si toti ceilalti alaturi de care am cantat. Trec printr-o perioada de tranzitie la finalul careia sper sa reusesc sa demonstrez de ce sunt in stare", declara Connect-R. Acesta recunoaste insa ca ar fi tentat sa accepte o alta colaborare daca Loredana l-ar solicita pentru o noua coloana sonora a telenovelei "Inima de tigan".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.