LifeStar 7 Iunie 2008 00:55
Vedeta isi promoveaza costumele de baie alaturi de prietena ei din Baywatch

Ce e mai bun decat o blonda sexy? Doua blonde sexy! Tania Budi a pus in practica celebrul banc si a relizat recent o sedinta foto pentru a face reclama liniei de costume de baie pe care a lansat-o vara trecuta. A acompaniat-o prietena si partenera de afaceri Tara Anderson, cea care a avut un rol episodic in nebunia numita “Baywatch”.

Turistii norocosi care isi vor petrece vacanta pe litoralul romanesc le vor putea vedea in carne si oase pe frumoasele blonde care zambesc suav de pe postere si afise, in care isi promoveaza costumele de baie CC California Constanta.

Asta pentru ca Tania Budi va sta aproape toata vara la mare, iar actrita americana Tara Anderson ii va tinea si ea companie, mai ales in weekend-uri. Si cum orice afacere trebuie “trambitata” cat mai atractiv, cele doua partenere s-au transformat in modele si au realizat o sedinta foto sexy in care nu poarta decat sutien si bikini, pe care le-au introdus deja si intr-un hipermarket din Bucuresti. Inteleapta alegere, am spune noi, avand in vedere ca Tania, la 40 de ani, are inca ce arata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.