LifeStar 7 Iunie 2008 00:51
Legatura. Fiul miliardarului Costel Casuneanu si-a "oficializat", la lansarea Vertu, relatia cu superbul manechin Ana Maria Popa
Costelus, mezinul bogatasului Costel Casuneanu, a hotarat sa nu-si mai ascunda relatia cu frumoasa Ana Maria Popa, un manechin de succes, semn ca are ganduri mari! CANCAN a dezvaluit, in premiera, ca unul dintre cei mai vanati tineri din Romania, Casuneanu Jr., traieste o poveste de dragoste cu Ana Maria.
Pana acum, niciunul dintre cei doi n-a confirmat, insa, ca ar fi iubiti, ceea ce, la un moment dat, a nascut intrebari. Misterul lor a fost spulberat de curand de paparazzii nostri, care au obtinut dovada ca fiul miliardarului Casuneanu este impreuna cu superbul manechin in varsta de 27 de ani. Ana Maria a fost descoperita de Dana Savuica si a castigat destul de multi bani din modelling (lucrand prin Germania, Italia sau Jamaica).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.