LifeStar 7 Iunie 2008 00:47
Monica Columbeanu a marturisit ca in cateva luni s-a ingrasat nu mai putin de opt kilograme. “Am mancat mult mai mult, chiar si atunci cand nu-mi era foame. Eu daca nu mananc o zi, slabesc imediat”, a adaugat aceasta
Monica Columbeanu a rezolvat destul de repede ceea ce o nemultumea, si anume faptul ca era prea slaba. Ea s-a pus serios “pe treaba” si s-a ingrasat, doar in cateva luni, nu mai putin de opt kilograme. “Eram prea slaba si nu stiu de ce. Aveam 49 de kilograme, la 1,79 m. Acum am ajuns la 57. Am mancat mult mai mult, chiar si atunci cand nu-mi era foame. Si asa, tot mi se spune ca sunt sub greutatea pe care ar trebui s-o am la inaltimea mea”, spune Monica. Aceasta a adaugat ca intentioneaza sa faca mai mult sport. In alta ordine de idei, sotia lui Irinel a participat la un eveniment organizat de fundatia “Sheherezada”, unde printre invitati s-a numarat si Andreea Marin, cu ocazia celebrarii primului an de activitate al spitalului “Marie Curie” si a inaugurarii etajului trei, care a fost renovat. Joi seara, Monica a fost prezenta si la lansarea in Romania a celebrului brand “Luis Vitton”, fara a-si achizitiona insa ceva.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.