LifeStar 7 Iunie 2008 10:12
Aproximativ 3000 de oameni au petrecut aseara la BECK’SPERIENCE, pe ritmuri electro si alternative, intr-un maraton de peste 360 de minute de muzica si efecte vizuale.

Incepand cu ora 21.30, pe scena Salii Polivalente au urcat pe rand Suie Paparude, Addictive Tv, Goldfrapp, Stereo Mc'S, Krakk & Smaak si Vive La Fete.

Desi a inceput ceva mai tarziu decat era programat, din cauza unor prelungiri de soundcheck, prima editie a BECK’SPERIENCE a fost deschisa in forta de Suie Paparude si de un spectacol audio-vizual desavarsit, marca Addictive TV.

Goldfrapp, headliner-ul BECK’SPERIENCE, a urcat pe scena aproape de miezul noptii, pentru un show ce a durat mai bine de 60 de minute. Au urmat membrii grupului londonez Stereo MC’s, care au “electrizat” publicul cu un DJ set si cateva piese live, inclusiv melodii de pe noul album, care va fi lansat in curand.
BECK’SPERIENCE s-a incheiat dimineata tarziu, dupa ora 4, pe ritmuri de electro-pop, cu olandezii Kraak & Smaak si grupul belgian Vive La Fete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.