LifeStar 6 Iunie 2008 00:45
In galben din cap pana-n picioare, cantareata si-a cumparat si sosete de aceeasi culoare

Excentrica solista, care e pe val acum cu piesa “Punani”, s-a relaxat o zi intreaga, pesemne ca a terminat cu brio turneele electorale. Anda Adam a colindat miercuri la pranz magazinele din mall-ul Vitan, dupa care s-a indreptat spre piscina de la clubul IDM. Fotoreporterii Click! i-au surprins fiecare miscare.

Lesne de observat datorita tinutei excesiv de galbene, Anda Adam a atras toate privirile in mall Vitan, acolo unde solista a facut o sedinta fulger de cumparaturi, de doar 30 de minute. Fotoreporterii Click! au surprins-o in timp ce studia minutios un dres negru, cam mic si stramt pentru formele ei voluptuoase, la un celebru magazin de lenjerie intima.

In cele din urma, Anda a cumparat o pereche de sosete galbene, culoare care se afla obsesiv in vestimentatia pe care a afisat-o la mall: rochia, cordeluta, bratarile, cerceii si pantofii de un galben strident alcatuiau, impreuna cu jambierele si colantii negri, o tinuta inadecvata pentru o dupa-amiaza petrecuta la cumparaturi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.