LifeStar 6 Iunie 2008 00:29
REPETENTI. Fostul ministru de Finante si iubita lui au picat primul examen al aparitiilor in public! Jenant. Femeia a fost obligata sa plece de la lansarea celebrei marci Louis Vuitton, intrucat purta o poseta contrafacuta, iar organizatorii i-au atras atentia ca nu are ce cauta acolo cu ea!
Dupa ce a avut o relatie esuata cu fosta sotie a lui Cristian Boureanu, ex-ministrul Finantelor Sebastian Vladescu a evitat sa se mai afiseze in public cu vreo femeie. El a incercat sa-si tina ascunsa noua iubita, ceea ce a si reusit pana acum. CANCAN a aflat, insa, o poveste incredibila cu femeia alaturi de care Vladescu traieste in prezent, poveste pe care o dezvaluim azi in exclusivitate. Miercuri seara, iubita ex-ministrului a fost invitata sa ia parte la o cina exclusivista care a marcat lansarea oficiala a celebrei marci de genti Louis Vuitton in Romania. Printre invitate, doar doamne alese pe spranceana, cliente curente ale Vuitton: Amalia Nastase, Mihaela Radulescu, Angela Gheorghiu, Nadia Comaneci, Monica Barladeanu sau Mihaela Geoana.

Consoarta lui Vladescu s-a simtit datoare sa vina la eveniment cu o geanta Vuitton, lucru care avea sa o puna intr-o situatie penibila.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.