LifeStar 6 Iunie 2008 00:24
Artista spune ca Mirela Popa este o femeie foarte finuta si se bucura pentru fostul sau iubit ca si-a refacut viata. “Nu ne cunoastem personal. Ne-am intalnit la botezul baietelului Ilenei si mi-a facut o impresie buna”, spune aceasta
Lili Sandu nu si-a ascuns niciodata sentimentele pe care le-a avut fata de Bogdan Stelea, fostul sau iubit: “A fost un barbat pe care l-am iubit. Este exagerat spus ca a reprezentat dragostea vietii mele. Este posibil sa spun acest lucru despre altcineva. Viata merge inainte”. Recent, mai precis la botezul micutului Alexandru Tiriac, artista s-a intalnit cu fotbalistul, care, normal, era insotit de sotia sa, Mirela Popa. Lili ne-a marturisit ca aceasta i-a facut o impresie foarte buna: “Este o femeie finuta. Nu ne cunoastem personal, a fost prima oara cand ne-am vazut, dar mi-a facut o impresie buna. Ma bucur ca Bogdan si-a refacut viata. Noi doi am ramas amici. La botez ne-am salutat, si atat”. Lili spune ca in prezent nu este indragostita, dar nici nu se poate “calugari”: “Sunt o femeie curtata. Nu am o relatie serioasa. Nu sunt indragostita. Dar nici nu m-am inchis in turla manastirii. Mai ales ca doi ani, in care prietenii se rugau de mine sa ies, eu am stat inchisa in casa. Nu am avut cand sa intalnesc barbatul potrivit, fiindca ies destul de rar din casa. Acum nici nu as putea avea o relatie pentru ca ma intereseaza in primul rand cariera mea. Sunt implicata intr-un nou proiect al postului Acasa si in vara voi lansa un nou clip”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.