Cel mai important eveniment din domeniul design-ului vestimentar din Romania, "Bucharest Fashion Week", se va desfasura in perioada 3-5 decembrie la Hotelul Intercontinental din Bucuresti.

Manifestarea, produsa de catre Fashion TV si ANAM Romania, va aduna o mare parte a celor mai importanti creatori autohtoni, printre care: Mihai Albu, Rita Muresan, Catalin Botezatu sau Ingrid Vlasov. La eveniment vor participa, de asemenea, si designeri din alte tari, precum Australia, Rusia, Islanda, Turcia, Italia, Bali sau Grecia. Special pentru "Bucharest Fashion Week" urmeaza sa soseasca la Bucuresti Michel Adam, presedintele celebrului canal de televiziune dedicat modei, Fashion TV, precum si reprezentanti ai revistelor "BookModa" si "Vogue", si unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de podium din lume. Altfel spus, atat designerii, cat si modelele care vor defila pe podiumul festivalului vor avea sansa de a se face remarcati si de a intra in circuitul fashion-ului international. La aceasta ora, spre exemplu, fragmente din cadrul prezentarilor semnate Catalin Botezatu fac parte din grila de programe a postului Fashion TV.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.