Actrita Jennifer Aniston refuza sa creada ca la Hollywood casniciile sunt blestemate, in ciuda faptului ca ea si Brad Pitt sunt pe cale de a divorta.

Cei doi si-au anuntat despartirea in ianuarie, dupa patru ani si jumatate de casnicie, si aproape nimanui nu i-a venit sa creada.

Aniston a declarat de curand ca propria-i nesiguranta a dus la destramarea casniciei cu unul dintre cei mai doriti barbati din lume, dar nu crede totusi ca Hollywoodul a fost unul dintre factori. "Uneori un cuplu de celebritati rezista, alteori nu. Cred ca o casnicie intre doua vedete este supusa intr-adevar unor presiuni, dar nu cred ca aceste presiuni pot cauza, numai ele, destramarea unui cuplu", a spus ea. "Noi ne-am propus de la inceput sa ne straduim sa facem totul pentru ca lucrurile sa mearga bine si sa fim cat mai sinceri posibil cu noi insine si unul cu celalalt", a mai spus ea despre propria-i casnicie.

Intre timp, Aniston este decisa sa nu lase divortul sa o copleseasca si planuieste sa calatoreasca, sa faca filme si chiar sa-si intemeieze o familie. "Vreau sa fac foarte multe lucruri. Vreau sa calatoresc, nu am apucat sa vad aproape nimic din lume. Vreau sa fac in continuare filme. Si, intr-o zi, mi-ar placea sa am o familie", a spus ea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.