Se pare ca Madonna si Demi Moore au in comun ceva mai mult decat pasiunea pentru cultul mistic Cabala. Moore va fi succesoarea Madonnei ca imagine a casei de moda Versace.

Actrita a fost vazuta luand masa cu Donatella Versace si Mario Testino la un restaurant din Londra. Versace era in cautarea unei noi vedete pentru colectia toamna-iarna, dupa ce Madonna a fost imaginea celei precedente. Un purtator de cuvant al casei de moda italiene a refuzat sa confirme sau sa infirme informatia pentru moment. Presa a aflat insa deja ca fotografiile pentru campanie vor fi realizate de Mario Testino, iar Moore va fi insotita de modelul Gabriel Aubry.

Intre timp Moore, in varsta de 42 de ani, si iubitul ei cu 15 ani mai tanar, Ashton Kutcher, care se apropie de a doua aniversare a relatiei lor, au facut ore suplimentare, incercand sa puna capat zvonurilor despre o presupusa sarcina. Moore a declarat revistei "People": "Zvonurile sunt zvonuri", iar agentul ei de presa a spus si el ca desi Demi, care are deja trei fete, si-ar dori inca un copil, in prezent nu este insarcinata. Kutcher, care prefera sa glumeasca cand i se pun intrebari personale, a facut-o de curand la o conferinta de presa de promovare a celui mai recent film al sau "Guess Who". "Eu de ce aflu ultimul? Voi fi tatic? Doamne, mie nimeni nu-mi spune nimic", a spus el. Asta nu a pus capat speculatiilor tabloidelor. Revista "Star", care a anuntat ca monitorizeaza cuplul pana la confirmarea vestii, sustine ca Moore si Kutcher s-au logodit. Moore a fost casatorita cu Bruce Willis, de care a divortat in 2000.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.