LifeStar 5 Iunie 2008 01:18
Fiica cea mica a fostului premier a slabit 20 kg si le da peste nas celor care au umilit-o

Anul 2008 a fost fara indoiala anul schimbarilor de ordin fizic pentru multe vedete autohtone. Oana Roman a reusit in cateva luni sa se transforme total, iar kilogramele date jos cu multa truda au motivat-o sa devina mai acida cu carcotasii care au criticat-o non-stop. “Sa-i vad acum ce mai spun despre mine”, a punctat mezina familiei Roman.

Israela, Sanda Ladosi, Irina Reisler, Raluca Badulescu, Mihaela Borcea sunt doar cateva exemple care pot ilustra convingator celebrele rubrici “inainte” si “dupa”. Click! v-a prezentat pe rand povestea lor, iar clubul “fetelor care beau apa plata cu lamaie” a fost intregit recent si de Oana Roman (32 de ani). Fosta iubita a coregrafului Cornel Pasat a lasat pe toata lumea cu gura cascata si a devenit invitata preferata a emisiunilor de diete si nutritie, si asta pentru ca a reusit sa slabeasca 20 de kilograme in aproximativ un an.

Si nu cu munca asidua in sala de fitness, ci cu un regim pe care si l-a adaptat singura stilului ei de viata, dar care presupune portii foarte mici de mancare si limite la dulciuri si alte tentatii.

Pe langa dieta respectiva, Oana Roman a inceput o colaborare si cu salonul “Miko Beauty Center”, unde isi face de vreo 3 luni diverse tratamente corporale, cam de 4 ori pe saptamana. Solutia-minune este masajul endermologic (cu vacuum), dar si reflexoterapia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.