LifeStar 5 Iunie 2008 01:14
Pila. Desi il cunostea de ceva timp pe dansator, vedeta a apelat la sotul ei pentru a-si face intrarea pe lista elevilor campionului
Fosta prezentatoare a "Surprizelor" si-a redescoperit pasiunea pentru dans, cunoscuta inca de pe vremea cand realiza emisiunea de la TVR 1 si se implica inclusiv in coregrafia baletului care deschidea show-ul. Daca pana nu demult dansa ghidandu-se doar dupa ritmul muzicii sau banalele instructiuni ale unui coregraf de televiziune, la scurt timp dupa ce a nascut, vedeta a apelat la serviciile unui profesionist in adevaratul sens al cuvantului. De cateva luni bune, Andreea Marin ia lectii de la campionul la dans sportiv Mihai Petre. Intrarea pe lista acestuia si-a facut-o prin Stefan Banica Jr., in ciuda faptului ca ea il cunoscuse pe dansator cu mult inaintea sotului ei, in cadrul unei emisiuni difuzate de TVR, pe vremea cand Andreea era vedeta postului tv.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.