LifeStar 5 Iunie 2008 01:12
Interzis. Intr-un spectacol electoral la Barlad, cantareata l-a innebunit cu miscarile ei unduitoare pe Georgica, un adolescent
Renumita pentru prestatiile sale cu pronuntat caracter erotic din cadrul spectacolelor, cantareata Anna Lesko pare decisa sa doboare orice bariera morala care sta in calea comunicarii ei artistice cu fanii, indiferent de varsta acestora. Asa cum si-a obisnuit publicul, si la concertul pe care l-a sustinut pe data de 16 mai la Barlad, in campanie electorala, rusoaica a invitat pe scena un admirator, a carui aparenta nu il recomanda drept major. Dupa ce l-a pus frumos sa se prezinte si i-a recomandat sa-si "tina manutele pe langa corp si sa stea cuminte", Anna a inceput sa se unduiasca in stilu-i caracteristic, lucru care l-a scos evident din minti pe adolescent. Simtind ca fanul vibreaza la mesajul ei artistic, cantareata a hotarat sa elimine distanta fizica dintre ea si el, apropiindu-si-l foarte tare, chiar la modul intim, am putea spune.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.