LifeStar 5 Iunie 2008 01:09
Una dintre artistele cele mai solicitate in aceasta perioada, de catre partidele politice, Cristina Rus, a adaugat ca din cauza noptilor nedormite, a avut si momente in care s-a aflat la un pas de lesin. “Am slabit cinci kilograme in campanie”, a spus aceasta.
In perioada campaniei electorale, artistii autohtoni cei mai solicitati au dat lovitura pe plan financiar, castigand intr-o luna cam cat ar fi incasat in patru. Succesul are insa si el un pret, acestia fiind nevoiti sa renunte la ore multe de somn, la mesele regulate si sa se mute ”cu cortul”, dintr-un loc in altul. Cristina Rus a fost una dintre cele mai solicitate cantarete de catre partidele politice. Astfel, in agenda sa, pe perioada campaniei, au figurat nu mai putin de 48 de concerte. Desi nu putine au fost artistele care si-au marit tariful in aceasta perioada, Cristina a cantat pe aceeasi suma, ca la un spectacol obisnuit.

“Nu am profitat de faptul ca un partid are buget mai mare sau mai mic. O sa-mi maresc tariful abia la toamna, dupa lansarea albumului meu”, a spus artista. In total, la sfarsitul lunii, ea a totalizat nu mai putin de 70.000 de euro. Mai putin cunoscut este faptul ca din cauza suprasolicitarii, artista a avut deseori stari de lesin. “Am slabit cinci kilograme in campanie, din cauza orelor nedormite si a faptului ca mancam doar cand aveam timp. Am avut deseori stari de rau, pe fond de oboseala. In ultimele zile ale campaniei, daca am dormit doua-trei ore. Abia asteptam sa ajung acasa”, a marturisit Cristina.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.