LifeStar 5 Iunie 2008 01:08
Instanta de la Sectia 4 civila a Tribunalului Bucuresti a audiat ieri martorul-cheie in procesul dintre Oana Zavoranu si mama sa, pentru anularea actului de succesiune, acesta relatand cum a procedat Marioara cand si-a pus fiica sa semneze la notariat, pentru a intra in posesia celor 75 la suta din actiunile firmei
Apelul facut de Oana Zavoranu pentru a intra in posesia mostenirii care i se cuvine in urma decesului tatalui sau adoptiv a ajuns la final, sentinta ramanand in pronuntare pentru inceputul saptamanii viitoare. Ieri, la Tribunalul Bucuresti, la Sectia 4 civila, in prezenta artistei, aflata in sala, a fost audiat martorul-cheie, o prietena de-a familiei si vecina la Afumati cu mama Oanei. “A profitat ca Oana era afectata de moartea tatalui sau si a pus-o sa semneze. Atunci i-a zis ca nu-i va lipsi nimic, dar nu s-a tinut de cuvant. Eram prezenta cand Oana ii cerea bani, dar mama sa o respingea si ii adresa injurii, a insultat-o si a blestemat-o. Fata a insistat sa se impace cu ea, a facut un pas, dar a fost refuzata. A zis ca degeaba incearca, pentru ca nu o sa-i dea nimic”, a declarat aceasta in fata instantei. Martora a mai spus ca Marioara Zavoranu a intentionat sa vanda toate actiunile firmei, dar ca nu a putut din cauza procesului pe care-l are.

Certificat de grefa pe actiuni
Oana Zavoranu ne-a marturisit ca mama sa nu a reusit sa vanda actiunile si s-o lase fara nici un ban intrucat artista a solicitat instantei un certificat de grefa, un fel de sechestru asupra procentelor acesteia in cadrul societatii, pana la terminarea procesului.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.