LifeStar 4 Iunie 2008 04:04
Daca pana de curand, Jennifer Lopez detinea recordul cu 6 milioane de $ pentru fotografiile cu gemenii, Angelina si Brad au anuntat ca vor 15 milioane de dolari pentru primele fotografii cu gemenii.
Evident ca nici ofertele nu au incetat sa apara, revistele “OK!” si People disputandu-si exclusivitatea.
Pentru ca revistele mondene din SUA se inghesuie pentru exclusivitati, aruncand cu bani in stanga si-n dreapta, celebritatile au ajuns la sume exorbitante atunci cand vine vorba de o fotografie cu bebelusii lor.
Asa se face ca recordul absolut, stabilit abia in luna martie de gemenii cuplului Jennifer Lopez, Mark Anthony, la sase milioane $, a fost doborat intr-o clipita, de anuntul facut de Angelina Jolie si Brad Pitt.
Astfel, cei doi actori au stabilit ca primele fotografii cu fetitele lor vor costa... 15 milioane $. Purtatorul de cuvant al revistei People, a declarat ca “ne dorim din tot sufletul ca pozele exclusive cu fetitele celor doi sa apara in revista noastra, deci pregatim deja o oferta”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.