LifeStar 4 Iunie 2008 03:25
Artista a incheiat ieri un parteneriat de imagine cu firma M Car Distribution, aceasta urmand a promova imaginea dealerului pe o perioada de un an.
Dupa o perioada de cateva saptamani in care a fost clienta taximetristilor, dat fiind faptul ca si-a vandut Peugeot-ul 206, pe care-l avea din 2003, Andreea Balan este din nou soferita. Si nu una oarecare, ci a unui automobil decapotabil, in care vedeta va atrage multe priviri. Mai precis, artista a primit ieri cheile unui automobil marca Mitsubishi, modelul Colt Cabrio, aceasta incheind un parteneriat de imagine cu M Car Distribution, dealer autorizat Mitsubishi Motors. Andreea va reprezenta M Car Distribution si va promova imaginea dealerului pe o perioada de un an. “Mitsubishi Colt CZC este masina care mi se potriveste cel mai bine. Desginul si motorizarea de 1,5 l Turbo cu 150 CP sunt perfecte pentru stilul meu sportiv si anvagardist”, a declarat artista. Acum, Andreea este pregatita pentru provocarile verii si se distreaza la volanul masinii ei. Valoarea acestui automobil se ridica la aproximativ 20.000 de euro. Acesta poate atinge o viteza maxima de 205 kilometri / ora.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.