LifeStar 3 Iunie 2008 00:50
Vedeta Antenei 2, Diana Munteanu, a dezvaluit ca poarta mereu la mana un snur rosu, pentru a fi ferita de deochi. “Se prinde foarte repede de mine. Au fost astfel de momente in care mi-a fost rau, m-a durut foarte tare capul”, spune prezentatoarea ”Conferintei de presa”.
Profitand de vacanta de o luna a lui Claudiu Niculescu, Diana Munteanu si sotul sau au revenit in urma cu cateva zile in tara. Cei doi vor pleca si intr-o scurta vacanta peste hotare. “Nu vom merge intr-o tara exotica, nu mai vrem drumuri prea lungi”, a marturisit Diana. “Mi-era dor de tara”, a adaugat vedeta Antenei 2, care a trecut imediat la treaba, inregistrand saptamana trecuta inca doua editii ale emisiunii pe care o prezinta, “Conferinta de presa”. Diana s-a intors acasa cu un bronz natural, obtinut dupa ce a facut plaja in curtea casei sale din Germania: “Acolo a fost foarte cald, si am stat la soare. Eu nu merg la solar, prefer sa ma bronzez natural”. Nici la Duisburg, acolo unde locuieste, provizoriu, vedeta Antenei nu a renuntat la snurul rosu pe care-l poarta mai tot timpul pe mana. Ea a dezvaluit si care este misterul bratarii “improvizate”:

“Este impotriva deochiului. Se prinde foarte repede de mine, daca se uita cineva in ochii mei, si are astfel de puteri. Au fost astfel de momente in care mi-a fost rau, m-a durut foarte tare capul”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.