LifeStar 3 Iunie 2008 00:39
Nicoleta si Cabral au filmat pentru “Inima de tigan” in desert, locul ales fiind langa decorurile celebrelor filme “Razboiul stelelor” si “Pacientul englez”. Din motive de siguranta, avand in vedere ca este insarcinata, Luciu nu s-a urcat pe camila, artista fiind dublata de una dintre scenaristele telenovelei.
Desi va deveni mama in luna septembrie, Nicoleta Luciu va face parte in continuare din distributia telenovelei ”Inima de tigan”. Ea a filmat, in urma cu doua saptamani, alaturi de Cabral si micutul Nouke (Norocel) tocmai in desertul Sahara, pentru primele scene din noua productie marca Promance, companie a Media Pro Pictures, care va putea fi urmarita din toamna la Acasa si va fi o continuare a telenovelei ce a batut recordurile la audienta. Locul ales a fost langa decorurile celebrelor filme “Razboiul stelelor” si ”Pacientul englez”. Conditiile in care s-a filmat au fost foarte anevoioase: echipa si actorii au trebuit sa faca fata unor temperaturi de peste 50 de grade Celsius si unei furtuni de nisip, care le-au ingreunat munca. In ciuda dificultatilor, ei au rezistat cu brio acestei incercari, s-au adaptat la capriciile naturii, s-au aprovizionat cu aproximativ 60 de litri de apa, si-au cumparat haine arabesti si au apelat la priceperea localnicilor pentru a le face turbane care sa ii fereasca de soarele puternic. Echipa de 30 de persoane a ajuns la zona aleasa traversand dunele de nisip intr-o caravana de cinci jeep-uri. In timp ce Nicoleta a fost ferita de vantul puternic si de nisipul des, Cabral a facut fata cu stoicism conditiilor de filmare si s-a declarat foarte multumit de cum au iesit secventele.

“Desertul mi s-a parut fascinant”
Primele cadre ale telenovelei care ii vor tine cu sufletul la gura pe telespectatori pana in toamna si din care vor face parte si Diana Dumitrescu, Bogdan Albulescu, Alexandru Papadopol si Augustin Viziru, ii au in prim-plan pe Roza si Thierry plimbandu-se pe doua camile. Din motive de siguranta, fiind insarcinata, Nicoleta Luciu nu s-a urcat pe camila, iar una dintre scenaristele telenovelei, Simona Macovei, s-a oferit sa o dubleze pentru a nu schimba nimic in poveste. “Sunt niste cadre incredibile. Ar fi fost pacat sa nu se filmeze secventele pe camila pentru ca eram eu insarcinata si nu puteam sa ma urc. Ii sunt foarte recunoscatoare Simonei ca m-a dublat, oricum cred ca si in conditii normale mi-ar fi fost frica sa ma urc pe camile. Desertul mi s-a parut fascinant si mi-ar placea sa ma intorc”, a declarat Nicoleta.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.