LifeStar 3 Iunie 2008 10:37
Lumea muzicii a fost stare de soc, si asta dupa ce au aflat ca ceea ce mai ramasese din Kurt Cobain, tarana, a fost furata.

Vaduva cantaretului de la Nirvana, Courtney Love, a declarat ca a fost uimita, cand a constatat disparitia cenusii, in casa ei de al Hollywood. Tinea tarana intr-un ursulet roz, impreuna cu o bucata din parul lui Kurt.
In urma cu cateva saptamani, a fost ingrozita sa descopere ca disparusera, impreuna cu haine si bijuterii. „Nu pot sa cred ca cineva ar fi capabil de asa ceva. Mi se pare dezgustator si imi vine sa ma sinucid. Daca nu o sa reusesc sa le recuperez nu stiu ce o sa fac”, a declarat Courtney.

Kurt, Dave Grohl si Krist Novoselic, cei care au format trupa Nirvana, s-au bucurat de un succes imens in anii ’90, cu melodii ca „In Bloom” sau „Smells like teen spirit”. Trupa a vandut mai mult de 62 de milioane de albume in toata lumea, numai cu „Nevermind” ajungand la peste 10 milioane de copii, albumul fiind inca privit de critici ca unul dintre cele mai bune din lume.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.