LifeStar 2 Iunie 2008 01:43
Solista trupei Impact, pe numele complet Cristina Haios, s-a hotarat sa puna piciorul in prag in ceea ce priveste controversata relatie de dragoste cu binecunoscutul Florin Cojocaru de la Class, oferindu-i acestuia un ultimatum. Chiar daca s-a zvonit ca artistul si-a parasit sotia si copilul pentru a fi doar cu Cristina, se pare ca acest lucru nu s-a intamplat, cantareata cerandu-i acestuia sa aleaga intre ea si nevasta.
Chiar daca la inceput nimeni nu ar fi banuit ca intre Cristina de la Impact si Florin Cojocaru de la Class ar putea sa fie mai mult decat o frumoasa prietenie, se pare ca pasiunile, activitatile muzicale si sentimentele puternice i-au unit, ei trecand peste orice obstacol, cum ar fi familia solistului.

Cei doi sunt impreuna de mai bine de cinci ani, dar lucrurile nu pot continua la nesfarsit, Florin fiind insurat si avand si o fetita, lucru pe care partea feminina a trupei Impact nu poate sa-l mai tolereze: “Nu mai pot continua asa. Florin trebuie sa se hotarasca: ori eu, ori ne-vasta lui. Imi doresc o relatie in care eu sa fiu pe primul loc si sa nu fiu privita ca o persoana fara suflet de catre cei din jur”, a declarat hotarata Cristina pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.