LifeStar 2 Iunie 2008 01:34
Vineri seara, clubul Bamboo a demonstrat inca o data ca este lider in ceea ce priveste distractia. Desi la aceeasi ora se desfasurau in Bucuresti alte patru evenimente, clubul a fost arhiplin. Distractia a fost, ce-i drept, dublata si de finala lunii mai a concursului "Miss Bamboo Mumm", spectacol care a avut parte nu numai de concursul propriu zis, ci si de momente speciale dedicate atat domnilor, cat si domnisoarelor si doamnelor.
Prezentatorul evenimentului a fost si de aceasta data Catalin Maruta. Vedeta Pro TV-ului a constituit cel mai mare stres al celor 10 frumoase concurente, caci acestea s-au temut ca le va chinui cu intrebari "amarute" pentru deliciul invitatilor. Ocupanta locului intai se numeste Adelina Pestritu, este studenta la Facultatea de Management si are ca hobby calatoriile, dansul si modellingul. Pentru ca valoarea premiilor la "Miss Bamboo Mumm" creste de la luna la luna, castigatoarea din luna mai a primit 5.000 de lei, abonamente la sala de fitness, clinica de estetica dentara, centru de infrumusetare si hair styling, tinute vestimentare in valoare de 1.500 de euro, dar si accesorii de firma (ochelari de soare, pantofi etc.), precum si o excursie de 7 zile pentru doua persoane intr-o statiune de lux din Turcia. In plus, ea va merge in marea finala "Miss Bamboo Mumm 2008", care se va desfasura la sfarsitul anului si al carei mare premiu consta intr-un automobil de lux si 5.000 de euro bani pentru benzina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.