Daca la jumatatea lunii mai il vom vedea pe Michael Bolton, sfarsitul anului il aduce la Bucuresti pe unul dintre cei mai renumiti artisti ai lumii, Phil Collins, spectacolul programat pe 30 octombrie la sala Romaero fiind inclus in partea a treia a turneului mondial "First Final. Farwell Tour", prin care fostul component al trupei Genesis isi anunta retragerea de pe scena, dupa 35 de ani de cariera.

Conform informatiilor furnizate in cursul zilei de ieri de Dorian Ciubuc (general manager Fun Time Production), pretul biletelor pentru acest concert extraordinar va oscila intre 1.295.000 de lei si 4.495.000 de lei, biletele urmand a fi puse in vanzare incepand de azi la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Diverta, Librariile Carturesti, Hollywood Music & Film si pe Internet, la adresa www.bileteonline.ro.

Concertul lui Phil Collins de la Bucuresti se anunta a fi "cel mai mare proiect de sala organizat vreodata in Romania". Astfel, pentru acest eveniment, intreaga arena de la Romaero va fi imbracata in panza, pentru a se asigura un sound cat mai bun si se vor construi doua tribune pe lateralele salii (capacitate 2.000 de locuri), restul de 6.000 de locuri fiind in picioare.

Din punct de vedere tehnic, scena mobila cu platforme va fi completata de un ecran de proiectie de 162 mp. Legendarul artist va sosi la Bucuresti cu o echipa de 80 de tehnicieni si 10 camioane cu echipament, fiind acompaniat pe scena de 15 muzicieni.

Din spectacol nu vor lipsi hiturile: "You CanŽt Hurry Love", "Against All Odds", "Easy Lover", "One More Night", "Groovy Kind of Love", "In the Air Tonight", "Another Day in Paradise", "Sussudio" sau "YouŽll Be In My Heart".

Partea a treia a "First Final, Farwell Tour" se va desfasura in perioada 13 octombrie-13 noiembrie in 15 tari din Europa si Orientul Mijlociu.