LifeStar 2 Iunie 2008 00:56
Oana Zavoranu ar putea castiga procesul cu mama sa, dupa termenul din aceasta saptamana. Una dintre persoanele cele mai apropiate in trecut Marioarei Zavoranu a depus o declaratie la notariat, care este in favoarea artistei. Pacalita de mama sa, Oana isi revendica la tribunal partea ce i se cuvenea din mostenirea lasata de tatal sau, dupa decesul acestuia.
Se strange latul la “gatul” Marioarei Zavoranu. In aceasta saptamana va avea loc un nou termen in procesul pe care Oana i l-a intentat mamei sale, dupa ce aceasta a deposedat-o de procentele ce i se cuveneau din mostenirea lasata de tatal sau, dupa deces. Una dintre persoanele ce i-au fost apropiate “paratei” a depus la notariat o declaratie favorabila artistei, care i-ar putea aduce castig de cauza poate chiar dupa ultima infatisare. De asemenea, este foarte posibil ca martorul-cheie sa fie prezent la tribunal, pentru a fi audiat. Ramane de vazut ce va decide instanta, dupa ce mama Oanei a recunoscut, in direct, in cadrul unei emisiuni televizate, la Antena 1, la o ora de maxima audienta, ca si-a blestemat fiica. “Da, am blestemat-o. Am facut-o la nervi, dar nu am blestemat-o prea rau”, a spus aceasta. “M-a sunat imediat ce a primit citatia pentru a se prezenta la tribunal. Imi e greu sa vorbesc despre asta si sa cred ceea ce mi s-a intamplat. Mama mea mi-a transmis sa fiu blestemata si ca blestema clipa in care m-a nascut. Nu am putut auzi astfel de lucruri si i-am inchis telefonul. Apoi l-a sunat pe Pepe si cu el a vorbit pe acelasi ton, folosind aceleasi cuvinte. Am incercat sa ma impac cu mama, chiar sotul meu mi-a sugerat asta. Am fost la ea de sarbatori, dar de fiecare data a evitat sa discutam despre mostenirea de la tata, ca si cand intre noi nimic nu s-ar fi intamplat. Ma asteptam ca ea sa fie cea care are initiativa si sa-mi dea macar 40 la suta, nu 75 cat mi-a lasat tata, din ceea ce mi se cuvinte, sa simt ca nu sunt exclusa”, a spus Oana pe marginea acestui subiect.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.