LifeStar 2 Iunie 2008 00:52
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au reusit sa-si protejeze baietelul de blitzurile fotografilor, la crestinarea micutului Alexandru participand doar apropiatii, musafirii nepoftiti negasind biserica unde a avut loc fericitul eveniment din viata celor doi. Lili Sandu s-a aratat cucerita de farmecul baietelului.
Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac si-au dorit si au reusit ca botezul baietelului lor sa se desfasoare intr-un cadru intim, doar in prezenta apropiatilor familiei. Pentru musafirii nepoftiti, a fost practic imposibil sa descopere biserica unde a avut loc fericitul eveniment din viata celor doi parinti. Asa cum era si normal pentru un copil de cateva luni, Alexandru junior a fost ferit de blitzurile fotografilor, si i-a cucerit pe toti cei prezenti. ”Este normal ca din doi parinti frumosi sa iasa un copil la fel de frumos”, a marturisit Lili Sandu pentru Povestiri adevarate. “Mi-a fost dor de ei cat nu au stat in tara”, a adaugat aceasta, referindu-se la cei doi parinti. Intrebata cu cine semana micutul, artista a spus: ”Eu zic ca seamana cu mama, doar Ileana imi este cea mai buna prietena, dar stiu ca sunt subiectiva”. Indragostita de juniorul cel mic, Lili nu si-a ascuns marea sa dorinta, aceea de a deveni mama.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.