Mirabela Dauer este, mai nou, protejata omului de afaceri Nicu Gheara. Acesta i-a finantat noul videoclip, scotand din buzunar 10.000 de euro, si are pretentia ca, in schimb, Raoul, compozitorul artistei, sa le compuna piese fetelor de la Spicy.
Mirabela Dauer si-a pregatit de mai bine de un an relansarea in muzica. Dupa o perioada mai putin fertila din punct de vedere artistic, cantareata s-a imprietenit cu Raoul, un compozitor tanar care are la randul sau propriul album pe piata. Acesta i-a compus cateva piese de care Mirabela este foarte mandra, asa ca nu pierde nici o ocazie sa il laude si sa il recomande altor artisti pe la toate emisiunile tv la care este invitata. Albumul intitulat "Mi-e dor sa mai cred" fiind gata de lansare, trebuia filmat un videoclip. Astfel a ajuns Mirabela sa apeleze la omul de afaceri Nicu Gheara. Compania sa Space Music and Film a sponsorizat primul clip din cariera artistei, productie ce a costat 10.000 de euro.

CLIP IN CLUBUL LUI MUTU

Videoclipul a fost filmat in clubul Life din Capitala, al carui proprietar este Adrian Mutu. La filmari, Mirabela a trebuit sa traga nenumarate duble, pana in final cantand piesa de aproape 100 de ori. Tot o premiera a fost pentru solista sedinta foto pentru realizarea de materiale promotionale. Desi are o cariera de peste treizeci de ani, Mirabela nu a participat niciodata la o sesiune foto ce s-a intins pe parcursul a mai multe ore de pozat. Acum, ca s-a vazut cu un album in stil modern si un videoclip care ar atrage invidia multor trupe muzicale romanesti, favorurile lui Nicu Gheara trebuie rasplatite. Omul de afaceri s-a oferit sa sponsorizeze aceste productii cu conditia ca Raoul sa le compuna fetelor de la Spicy, protejatele controversatului personaj si imaginea agentiei lui de modele, cateva piese de succes. O data s-a ajuns la aceasta intelegere, nu ar fi de mirare sa o vedem in curand pe Mirabela facand plaja pe iahtul lui Gheara de la Ibiza.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.