LifeStar 31 Mai 2008 01:12
Macinata de gelozie, dupa ce a aflat din CANCAN ca "Sanchi" a inselat-o cu o eleva de 17 ani, cantareata, ajutata de o prietena, a atacat-o pe "rivala" ei intr-un club de noapte din Bucuresti
Luminita Anghel si iubitul ei, Bogdan Friederich, zis si "Sanchi", au facut un scandal monstruos, joi spre vineri noapte, in clubul "Fratelli" din Bucuresti. Totul a pornit de la gelozia Luminitei. Cu mai mult timp in urma, CANCAN a dezvaluit ca iubitul ei a inselat-o cu o eleva de 17 ani, Georgiana Tudor, care e asistenta la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.

Joi seara, cantareata s-a dus la "Fratelli" impreuna cu "Sanchi" si, fiindca nu aveau nimic rezervat, s-au bagat in seama cu "mondenul" Claudiu Patrascu si s-au asezat la masa lui. Langa ei, la o alta masa, se aflau mai multi baieti bine vazuti in oras. La un moment dat, in club a aparut Georgiana, tanara pe care Luminita n-o mai suporta de cand a aflat ca i-a sucit mintile lui "Sanchi". Fata s-a asezat la o alta masa, fara sa-i dea importanta cantaretei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.