LifeStar 31 Mai 2008 01:11
Naomi Campbell a facut ieri o vizita la politie, pentru a da declaratii legate de incidentul de acum cateva luni cand s-a paruit cu agentii de ordine de pe aeroportul Heathrow, pentru ca i se pierdusera bagajele, informeaza “The Sun”.

Si pentru ca impotriva ei exista in momentul de fata probe indiscutabile, Naomi este la un pas de o pedeapsa de 6 luni de inchisoare.

Desi a iesit zambind din sectia de politie, surse din anturajul vedetei au recunoscut ca manechinul de culoare in varsta de 38 de ani este foarte ingrijorat pentru ca “este la un pas sa infunde puscaria”.
Naomi Campbell si avocatii ei au aflat ieri ca sunt chemati in instanta pentru a raspunde in fata a nu mai putin de sase capete de acuzare. Si cum probele sunt indiscutabile, Naomi se vede nevoita sa se impace cu gandul ca i s-a infundat.

Fotomodelul va avea de ispasit o pedeapsa de sase luni de detentie in cazul in care va fi gasita vinovata de agresarea unui ofiter de politie si a unui agent de paza de pe aeroportul Heathrow.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.