Dan Negru este un bun incasator de critici. Ar putea lupta chiar pentru titlul mondial. De aceea el umbla, candid, cu necuratu'n gura, pentru ca "da bine" la TV. La "Ciao, Darwin!", pentru a-si exemplifica dezaprobarea fata de anumite situatii aparute chiar in propria emisiune, baritonalul moderator a invocat numele Celui de Jos cu o dictie perfecta, sa se auda in toata tara. Dupa modelul starletelor care si-au asigurat picioarele sau posteriorul, n-ar fi exclus sa auzim ca si Dan si-a asigurat plamanii. Urletele lui m-au facut sa-mi sterg de cateva ori ecranul televizorului, miercuri seara.

Secondat de planturoasa Roxana, care se fataia mut si haotic prin fata camerelor de luat vederi, Negru a dat lectii de "miserupism" cu o elocventa demna de invidiat. Bunaoara, el l-a uitat scufundat in cilindrul cu apa pe un concurent, vreme de vreo zece minute, de era sa se stafideasca saracu' om. In acest timp, Roxana mai-mai ca statea sa plesneasca in platou, isi sugea burtica si arunca cu hainele pe jos, jignita ca trebuie sa stea imbracata in fata privitorilor, iar Negru si Cuncea se bateau cu tort, se manjeau, se alergau, ca in "Cascadorii rasului", numai ca aici nu prea-ti venea sa zambesti.

Un umor de neinteles, tradus, totusi, de aplauzele unui public transfigurat de placere... Bine ca aveai unde sa razi, de-a binelea: pe "Prima", cot la cot cu echipa carcotasilor. De ce amuza "Carcotasii"? Au rubrici originale, Dezbracatu' e mai reusit ca Botezatu, emisiunea are un scenariu de calitate, fructificat si de spontaneitatea celor doi prezentatori, Huidu si Gainusa. Oricum, echipa e mult mai mare decat se vede pe ecran. Telespectatori din toata tara stau pe faza si pedepsesc printr-un mesaj bine tintit neglijenta prezentatorilor TV. Si la capitolul "autocritica" baietii stau bine, desi ar mai putea exersa. Una peste alta, Cronica ramane cea mai buna emisiune de divertisment a momentului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.