"Am fost contactati de doua ori de individul respectiv, ne-a povestit Pepe. E vorba de sume exorbitante. Crede ca asa isi face rost de bani de Paste? Ce fel de om e asta: loveste cu tacul de biliard in cap un copil cu 15 ani mai mic, si nu o data, ci de mai multe ori, si apoi cere bani?" Pepe (Ionut Pascu) ne-a spus ca Franco (15 ani), fiul fratelui sau Miguel, s-a trezit in noaptea de miercuri spre joi plangand, insa neputand sa spuna parintilor ce-l doare. Ieri tatal sau l-a dus la doctor, pentru o tomografie. "Sper sa fie vorba doar de sperietura pe care a tras-o, nu de o problema medicala, caci atunci e de rau", adauga Pepe.

"Sustin ceea ce am mai spus: daca ajungeam eu inaintea fratelui meu poate era mult mai rau. Cel ce mi-a batut nepotul se pare ca ne cunoaste bine. Cand Franco, batjocorit si lovit, a pus mana pe telefon, individul l-a intrebat: "Pe cine chemi sa ma bata, pe Pepe, pe Miguel ori pe Gianni (fratii solistului, n.r.)?"". Miguel Pascu, care recunoaste ca a replicat la agresarea fiului sau, aplicandu-i o corectie atacatorului, ne-a declarat: "Sunt tata si e normal sa reactionez cand fiul meu e batut cu tacul de biliard".

Cum a izbucnit scandalul

Marti, in jurul orei 19.00, intr-un club din Bucuresti a izbucnit un scandal in care au fost implicati nepotul si fratele lui Pepe si avocatul Claudiu Condoianis (30 de ani). Martorii spun ca avocatul l-ar fi agresat pe nepotul lui Pepe, Franco (15 ani), dupa ce acesta ar fi sicanat-o pe prietena sa. Chemat de Franco, tatal lui, Miguel ar fi ripostat, batandu-l pe avocat. Condoianis l-a reclamat la Sectia 22 pe Pepe, desi acesta sustine ca a ajuns la club dupa incetarea scandalului. Politia a inceput cercetarile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.