LifeStar 29 Mai 2008 01:17
Dadaca familiei Iovan nu-l scapa din ochi pe micutul Albert, pe care il ingrijeste inca din fasa

Romanita a angajat-o pe tanti Silvia acum patru ani, cand familia Iovan s-a mutat in vila din Primaverii

In timp ce alte mame celebre cauta cu lumanarea o bona responsabila si de incredere, Romanita Iovan a scapat de griji la acest capitol. Creatoarea de moda a gasit dadaca ideala pentru fiul ei, Albert, iar imaginile surprinse de fotoreporterii Click! vorbesc de la sine. Tanti Silvia il iubeste foarte mult pe micutul miliardar si are grija de el ca de propriul copil.

Pentru ca nu e usor sa ai un tata pilot de avion si o mama designer, Albert Iovan s-a obisnuit sa petreaca majoritatea timpului in grija bonei, pe care a cunoscut-o inca din primele ore de viata.

“Silvia sta la noi cu mult inainte sa se nasca Albert. De vreo patru ani. Este, practic, omul meu de incredere in casa. Ne ajuta mult, iar fiul meu s-a atasat foarte tare de ea”, a declarat Romanita pentru Click!

Acelasi lucru se vede si din fotografiile realizate recent de fotoreporterii Click!, care au surprins-o pe tanti Silvia (44 de ani) in timp ce-l ducea in Parcul Herastrau pe juniorul familiei Iovan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.