LifeStar 27 Mai 2008 04:43
Sandra Stoicescu a povestit cum a stat sase ore pe schele, pe o ploaie torentiala, pentru a participa la construirea unei case, alaturi de fostul presedinte american, Jimmy Carter. Vedeta Antenei 1 si-a petrecut concediul in SUA pentru a lua parte la o actiune a celebrei organizatii “Habitat for Humanity”.
Vedeta Antenei 1, Sandra Stoicescu, a ales sa-si dedice concediul din acest an construirii unei case pentru victimele uraganului Katrina. Prezentatoarea Observatorului a vorbit despre experienta traita in America, aceasta trebuind sa stea nu mai putin de sase ore pe o schela, pentru a pune folii protectoare sub cornisa. Incaltata in bocanci, cu centura de scule si casca de protectie, Sandra a instalat panourile laterale de protectie impotriva tornadelor si a batut cuie. “N-a fost usor. De exemplu, am stat sase ore pe schele intr-o ploaie torentiala, punand folii protectoare sub cornisa. La inceputul proiectului, mi-am dat cu ciocanul peste degete cat am putut de mult, inca mai am vanatai pe picioare, si in fiecare seara eram rupta de oboseala, dar a fost o experienta senzationala”, a povestit vedeta pentru “Pro TV Magazin”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.