LifeStar 24 Mai 2008 03:33
Artista a facut la inceputul lunii mai o noua interventie chirurgicala, pentru a reveni la sanii sai normali. Ea este in prezent, suta la suta "naturala".
In timp ce multe vedete de la noi apeleaza tot mai des la implantul cu silicoane si la alte metode pentru a atrage atentia, Oana Zavoranu a ales sa renunte definitiv la silicoane, si sa revina la sanii sai normali. Dupa interventia chirurgicala care a avut loc la clinica din Dorobanti a doctorului Marek Valcu, in urma careia si-a micsorat bustul, optand pentru o dimensiune de 245, fata de 450 cat avea initial, conform site-ului revistei Incendiar (www.incendiar-online.ro), artista s-a programat din nou la cabinet, la inceputul acestei luni, de data aceasta la cel din zona Pietei 1 Mai, la Adina Albert. “Niciodata nu mi-am dorit sa arat ca o actrita de filme XXX, si de aceea am luat aceasta decizie, nu cum au aberat unii ca aveam noduli sau ca silicoanele dinainte erau made in China sau Turcia”, declara Oana dupa cea de-a doua interventie, cea prin care si-a micsorat sanii.

A treia operatie, pe semnatura
Dat fiind faptul ca Oana era perfect sanatoasa iar astfel de interventii se fac doar in momentul in care apar probleme, artista a fost nevoita ca a treia oara se se opereze pe semnatura. Dupa doua saptamani in care a purtat bustiera, Oana se simte foarte bine, fiind multumita de decizia luata. “Parca am 18 ani, am senzatia ca m-a intinerit faptul ca am renuntat la silicoane. Acum sunt suta la suta naturala”, a declarat Oana pentru revista Incendiar.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.