LifeStar 23 Mai 2008 02:13
Succes. Celebrii sai chiloti i-au adus creatorului cateva milioane de euro
Dupa munca si rasplata! Acesta este proverbul care i s-ar potrivi de minune lui Catalin Botezatu, care a semnat, ieri dimineata, un contract extrem de important cu o mare firma din strainatate. Din surse neoficiale am aflat ca este vorba despre cateva milioane de euro. Afacerea consta in distribuirea si comercializarea de lenjerie intima pentru barbati in aproximativ 300 de magazine din Spania si Buenos Aires.

Asadar, creatorul de moda isi va spori, se pare, substantial veniturile cu celebrii sai chiloti, cu care, de altfel, a defilat prin toata lumea, facand adevarate show-uri de moda, el fiind autorul a 21 de spectacole de lenjerie intima pentru barbati. De altfel, el este si singurul creator de moda autohton care se ocupa personal de scenografie, regie, coloana sonora, accesorii, si nu in ultimul rand de colectiile de prezentare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.