LifeStar 23 Mai 2008 02:07
Dupa o viata traita in lumina reflectoarelor, Melek Amet, una dintre cele mai bine cotate manechine ale Romaniei, s-a stins din viata ieri-dimineata, in locuinta sa din Bucuresti. Inmormantarea, la care sunt asteptate Zina Dumitrescu, Janine Sarbu, Romanita Iovan, Ramona Badescu, Dana Savuica si multi altii, va avea loc astazi, la ora 14:00, la cimitirul Ghencea Turcesc.
Melek Amet, singurul manechin agreat de cuplul Ceausescu, a parasit, ieri, scena vietii. Diagnosticata in urma cu doi ani cu cancer uterin, Melek Amet a renuntat sa lupte cu boala in urma cu sase luni, cand a ajuns sa aiba metastaze, si a intrerupt orice medicamentatie, in martie anul acesta, refuzand ajutorul celor din jur. Dupa un sfert de secol de cariera, mii de prezentari in tara si strainatate si implicare in activitatea agentiei Blu Models, moartea lui Melek Amet a luat prin surprindere intreaga lume a modellingului romanesc. “Acum am aflat si eu. E foarte greu sa vorbesc acum. Nu pot sa vorbesc la trecut despre Melek”, ne-a declarat, la cateva minute dupa aflarea vestii, Romanita Iovan. Creatoarea de moda reusise, recent, sa o convinga pe Melek sa merga la Manastirea Ghighiu, lacasul de cult cu puteri miraculoase, insa a fost prea tarziu. “Imi amintesc numai intamplari haioase legate de Melek. Zina Dumitrescu a gandit pentru o prezentare de-a sa un numar de acrobatie sustinut de manechine. Dupa ce am reusit sa o scap in cap pe Venera Arapu, si aceasta sa ajunga la spital, in coma, trebuia sa o rotesc in jurul meu pe Melek. Tin minte ca radeam cu ea si ii ziceam sa aiba grija ca nu stiu ce fac si poate ajunge ca Venera”, ne-a povestit Catalin Botezatu, cel care a lucrat alaturi de aceasta peste 22 de ani.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.