LifeStar 23 Mai 2008 16:03
Dupa ce aventura cu dadaca i-a stricat socotelile cu Sienna Miller, Jude Law se lafaie din nou in rolul de burlac convins. Mai nou a fost pozat intr-un club giugiulindu-se de zor cu fiica rocker-ului Rod Stewart, Kimberly.

Tabloidul britanic The Sun a publicat poze infatisandu-l pe Jude Law in oras, sambata, alaturi de Kimberly Stewart. Cei doi nu s-au dezlipit unul de celalalt toata seara, petrecuta intr-un club mai laturalnic, sub standardele de fita ale unui actor marca Hollywood. Dar clubul are avantajul de a fi situat in apropierea casei tatucului Rod.

Cand au fost abordati de cei care mai tarziu aveau sa-i fotografieze in flagrant pipait, Jude si modelul Kimberly s-au oprit din sarut, au refuzat scurt sa faca o poza cu fanii, si-n secunda doi s-au reapucat de sarut.

Insa evident aparatul foto a clicait bine mersi si fara permisiunea starurilor. Bodyguards-ii au fost pe faza si au inhatat aparatul pe care i l-au prezentat lui Jude. Dupa ce actorul a frunzarit prin galeria de poze, bodyguards-ii le-au sters de-acolo pe cele cu Jude si Kimberly. Dar din nefericire pentru amorezi, s-a putut recupera totul de pe discul de memorie si asa au ajuns ei din unghiurile unui club dosit, direct pe paginile de scandal, in vazul lumii.

Jude Law a divortat in 2003 de sotia Sadie Frost cu care are patru copii. In 2006 s-a despartit si de Sienna Miller. Kimberly Stewart are o serie de relatii la activ, una mai durabila cu frumuselul Calum Best si o aventura cu solistul de la Kings of Leon, focosul Caleb Followill.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.