LifeStar 23 Mai 2008 11:56
Cel mai recent album semnat Lenny Kravitz, “It Is Time For A Love Revolution”, lansat in luna februarie a acestui an, face furori chiar si la nivel inalt.

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, este una dintre personalitatile ce se numara printre fanii declarati ai rockerului. Sarkozy a fost atat de impresionat de noul material discografic, incat i-a trimis artistului o scrisoare de multumire „foarte draguta”, dupa cum insusi Lenny declara intr-un interviu pentru ziarul francez „Le Parisien”.

„Spunea ca a ascultat noul meu album si ca i-a placut foarte mult” a marturisit artistul, foarte incantat, in acelasi interviu. Presedintele francez se va putea bucura de muzica lui Lenny Kravitz si in cadrul show-urilor live pe care artistul le va sustine in 30 iunie si 2 iulie la Paris.

Lenny va ajunge si in Romania, pe 26 iulie, pentru un spectacol ce va avea loc pe Stadionul Cotroceni din capitala. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, la preturile de 70, 95, 130, 200 si 350 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.