LifeStar 22 Mai 2008 00:35
Vedeta este in vacanta, in timp ce iubitul ei va lansa un nou album. Andreea viziteaza Italia de trei ori pe an, fascinata de arhitectura oraselor din Cizma

Andreea Raicu a profitat acum de vacanta pricinuita de terminarea concursului Megastar si a plecat sa se recreeze in Italia. Din pacate, iubitul ei, Tudor Chirila nu a putut sa o insoteasca, deoarece este preocupat de lansarea noului album al trupei Vama.

Vedeta postului Prima TV e fascinata de Italia si nu pierde nici o ocazie de a vizita orasele din “Cizma”. Astfel, dupa finala concursului Megastar, ea si-a facut bagajele si a pornit la aeroport, pentru cateva zile de relaxare.

“Astazi am ajuns intr-un loc de poveste, Florenta. A fost o zi plina, dar printre treburile pe care le-am avut de rezolvat nu am putut sa nu trag de timp sa mai vad o cladire impunatoare cu balcoane perfecte, stradute inguste si pietruite sau podurile de peste Arno”, a povestit ea, pe blogul sau.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.