LifeStar 21 Mai 2008 03:13
INDRAZNEALA. Cristina Rus a fost abordata de Mirco, in urma cu o luna, la o petrecere, in Bamboo FAMILISTA. Cristina Spatar este acum o femeie la casa ei

MACHO. Mirco Maschio, un italian care a starnit spiritele in showbizul romanesc
Discordie. Cristina Spatar o acuza pe Cristina Rus de prefacatorie, declarand ca blonda il vana pe italian inca de cand era partenerul ei

Infiriparea idilei dintre Cristina Rus si Mirco Maschio nu doar ca a surprins-o pe fosta logodnica a italianului, Cristina Spatar, ci chiar a indignat-o in conditiile in care fosta componenta a trupei Blondy s-a pretins prietena ei. In lumina noilor evenimente, Spatar a pus cap la cap mai multe afirmatii ale colegei sale de breasla, din trecut, care au facut-o sa inteleaga ca aceasta il vana pe Mirco inca de pe vremea cand italianul era logodit cu ea. "Aflasem de ceva timp de legatura lor si, trebuie sa recunosc, am fost surprinsa.

Cu toate ca nu ar fi trebuit, avand in vedere ca nu este prima oara cand Cristina Rus se cupleaza cu fostul iubit al unei persoane publice. Pe de alta parte imi aduc perfect aminte cum m-am intalnit cu ea la o editie a emisiunii lui Teo Trandafir, pe vremea cand eu si Mirco eram impreuna, la un pas de a ne casatori. Imi spunea ca se bucura mult pentru mine, ca suntem fericiti si ma avertiza sa am mare grija ca sunt multe domnisoare din showbiz care au pus ochii pe Mirco. Iata ca printre ele se numara chiar ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.