LifeStar 21 Mai 2008 03:07
Andreea Raicu a marturisit ca pastreaza si acum rochitele elegante pe care le purta in copilarie, precum si zeci de albume cu fotografii care oglindesc intreaga sa viata. ”Nu-mi plac sfarsiturile”, a adaugat vedeta tv.
Andreea Raicu se declara o sentimentala in ceea ce priveste valoarea unor lucruri care-i aduc aminte de un trecut frumos. Finalul ultimei editii a emisiunii Megastar nu a lasat-o indiferenta.

Prezentatoarea de la Prima a marturisit, referindu-se, de asemenea, si la alte situatii: “Recunosc, nu-mi plac sfarsiturile. Niciodata nu mi-au placut. Uneori sunt bune, aduc cu ele tot felul de schimbari, de multe ori spectaculoase in viata noastra, dar asta nu modifica deloc felul in care simt. Mi-e greu sa ma despart de oamenii dragi, de obiectele care-mi plac, de perioadele in care ma simt bine sau de tot felul de lucruri care-mi aduc aminte de ceva. Uneori exagerez, cred”. Vedeta tv a dezvaluit pe blog-ul sau personal ca pastreaza si acum haine de cand era mica: “Mai am si acum rochitele elegante din copilarie. Sunt atat de delicate si imi aduc aminte de niste ani tare frumosi”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.