LifeStar 21 Mai 2008 03:00
Desi postul public de televiziune dorea sa prelungeasca contractul cu prezentatorul matinalului “Tonomatul DP2”, Alin Oprea a pus punct, momentan, acestei colaborari.
“Nu am nimic cu cei de la TVR, dar am apucat sa-mi iau spectacole si nu mai pot da inapoi, chiar daca ma cheama”, ne-a declarat solistul de la Talisman, care a sustinut weekendul acesta 4 concerte desi a fost diagnosticat cu pneumonie.

Dupa ce a obtinut viza de flotant in fosta “Garsoniera a lui Maruta” si a devenit pentru o perioada responsabilul “Tonomatului DP2”, Alin Oprea a incheiat colaborarea cu TVR 2 . “Contractul meu s-a incheiat pe 11 mai si ar fi trebuit sa mergem pana pe 15 iunie, dar fiindca nu era nimic batut in cuie si lucrurile se taraganau, mi-am luat spectacole si acum nu mai pot da inapoi”, sustine solistul. Desi se fereste sa incrimineze birocratia TVR-ista, Alin recunoaste ca a intampinat unele “taraganari” din partea producatorilor care la randul lor, nu stiau cu o luna inainte care va fi soarta “Tonomatului” si daca se pregateste o emisiune estivala. “Am avut o colaborare buna cu ei, dar mi-am luat gandul. Pentru mine, e prea complicat formatul zilnic, cel putin acum. Eu i-am anuntat din timp ca, daca nu se prelungeste contractul, imi iau concerte. La final de sezon, dupa o pauza de cateva zile, ei m-au anuntat ca mergem pana pe 15 iunie, insa eu nu mai puteam. Era prea tarziu. Imi stabilisem concerte. Am peste 40 de cantari numai la locale, iar din toamna incep generalele si s-a terminat”, a povestit Alin Oprea, singurul artist care s-a incumetat sa-l inlocuiasca pe Catalin Maruta.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.