LifeStar 20 Mai 2008 00:52
Singurele produse cosmetice pentru par pe care le foloseste sunt samponul si balsamul

Criticata, la inceputul relatiei sale cu Irinel Columbeanu, pentru stilul vestimentar, Monica a devenit, acum, una dintre cel mai bine imbracate vedete autohtone. Cu toate acestea, stilistii ii acorda o bila neagra la capitolul coafura. Surprinzator, dar sotia lui Iri le impartaseste parerea.

Parul lung, drept si nevopsit i-a fost de mare ajutor Monicai in cariera de model, intrucat stilistii au putut sa experimenteze orice coafura si-au dorit.

Numai ca tanara mamica s-a cam plictisit de podoaba ei capilara si ar vrea sa faca o schimbare, numai ca nu prea are curaj.

“Intotdeauna am avut parul lung. Stiu ca am o coafura plictisitoare, dar ce sa fac? As vrea sa ma tund, dar nu stiu cum, nu stiu la cine sa apelez. Astept propuneri”, a declarat Monica, pentru Click!.

Vedeta a mers chiar mai departe cu declaratiile despre propria infatisare, si, intr-un puseu de sinceritate, a afirmat: “Sunt tunsa ca-n epoca de piatra!”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.